Retourbeleid

1. Zichtermijn & retourregels

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. Retourafspraak

Voor een snelle en goede verloop van uw teruggestuurde product is het volgende van belang: - Voeg altijd de bon bij het pakket - Stuurt u meer dan één pakketje terug en heeft u maar één bon, voeg dan bij de andere pakketten een brief met uw naam, adres en factuurnummer. - Vermeldt ons retourneer adres op de pakketten. U kunt retourneren bij elk PostNL servicepunt in Nederland. Binnen 14 dagen na ontvangst zal het geld terug op uw rekening gestort worden. Download hier uw retourformulier.

3. Ruilen

Het ruilen van een product voor het zelfde product in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft u nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet het product geruild worden door een fout van ons of door een beschadiging aan het product, worden de kosten uiteraard voor onze rekening.

4. Retour bevestiging

U krijgt per mail of telefonisch een bevestiging als uw retour succesvol is verwerkt. Is het meer dan 2 weken geleden dat u iets retour heeft gestuurd en is uw retour nog steeds niet verwerkt, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Voor meer informatie bekijkt u onze algemene voorwaarden.

Herroepingsrecht formulier

Download hier uw formulier om te kunnen retourneren.

Aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in en mis niets van onze exclusieve kortingsacties!

Log in

Registreer

fb iconAanmelden met Facebook